EcoMaster

Menaxhim financiar dhe kontabilitet.

intro image

Zgjidhje e shpejte dhe e sigurt per menaxhimin e biznesit tuaj.

Menaxhim i Faturave

Menaxhim i Faturave hyrese e dalese, Menaxhimi i likuidimeve per cdo fature, Menaxhimi i kostove per cdo fature etj...

Menaxhim i magazines

Menaxhimi i magazinave te ndryshme, Produkteve te magazines, Gjendjeve dhe specifikave te produkteve etj...

Raporte te detajuara

Raporte te detajuara mbi shpenzimet, te ardhurat, kategorizimet, raporte mbi klientet, produktet, kostot etj

Menaxhim i kasave dhe llogarive bankare

Menaxhimi i kasave, llogarive bankare, hyrjeve dhe daljeve ne cdo kase/llogari etj...

Balanca ne kohe reale

Shikoni ne cdo kohe gjendjen tuaj aktuale ne secilen prej kasave/llogarive tuaja.

Menaxhim i punonjesve, klienteve & furnitoreve

Menaxhim i detajuar i klienteve, furnitoreve si dhe punonjesve tuaj dhe funksionaliteteve qe ata mund te perdorin ne aplikacion.

Process

Siguri, Shpejtesi dhe Lehtesi.

EcoMaster gjendet ne 3 platforma. web, android dhe ios, kjo e ben ate lehtesisht te aksesushem nga cdo pajisje qe ju perdorni dhe kudo qe ndodheni.

EcoMaster ruan te dhenat tuaja ne servera te dedikuar duke u garantuar siguri te te dhenave dhe shpejtesi ne aksesimin e tyre.

WEB

Nje web browser eshte gjithe cka ju duhet per te aksesuar ne kohe reale te dhenat e biznesit tuaj.

MOBILE

Aplikacionet android & ios ua bejne akoma me te lehte aksesimin.

SERVERA TE SIGURTE

Te dhenat tuaja ruhen ne servera te sigurt dhe te shpejte.

done

Pershtypjet e klienteve tane

Lorem ipsum dolor sit amet, optio exercitationem id, sapiente ea rerum illo, labore voluptatem voluptates! Ea repellendus omnis tempora, impedit numquam. Voluptas atque, dignissimos quisquam.


Person

Oupsum dolor

Creative Director

Dolor sit amet, optio exercitationem id, sapiente ea rerum illo, labore voluptatem voluptates! Ea repellendus omnis tempor sapiente ea rerum illo sapiente ea rerum illo impedit numquam. Voluptas atque, dignissimos quisquam.


Person

Oupsum dolor

Creative Director
app-icon

Beni proceset tuaja financiare te thjeshta dhe te sigurta

Perdorni EcoMaster
image

Abonohuni ne email-in tone per te qendruar te informuar.

bg-image

Menaxho biznesin nga cdo pajisje.

image